Anonymous User
  Pondělí červnu 05, 2023
  18 Odpovědi
  8.7 tis. Návštěv
Ahoj,
Používám Kutools pro Outlook, abych deduplikoval více než 9 XNUMX e-mailů.
Nástroje fungují dobře, ale každá operace odstranění duplicitních dat dokáže zpracovat pouze 200/300 e-mailů najednou.
(operace spočívá ve výběru rozsahu e-mailů ke kontrole, čekání na zpracování filtrování a poté čekání na zpracování smazání.) (~2 min)

Existuje nějaký způsob, jak obejít toto omezení, abych mohl zpracovat všech svých 9 XNUMX e-mailů najednou?
Před rokem 1
·
Ahoj,

Na tento proces odstranění duplicit nemáme žádná omezení.

Vážně 1. nejprve vyberte zprávy a poté klikněte na funkci pro odstranění duplikátů, nebo 2. nejprve klepněte na funkci a potom vyberte poštovní složku?

Amanda
Před rokem 1
·
Ahoj,

Na tento proces odstranění duplicit nemáme žádná omezení.

Vážně 1. nejprve vyberte zprávy a poté klikněte na funkci pro odstranění duplikátů, nebo 2. nejprve klepněte na funkci a potom vyberte poštovní složku?

Amanda

Vyzkoušeli oba způsoby. Obojí vede k částečnému výběru duplikátů ke zpracování.
Před rokem 1
·
Dobrý den,

Omlouvám se za způsobené potíže.

Protože naše funkce funguje pouze pro e-maily, které jsou uloženy lokálně, můžete mi prosím sdělit, jaký e-mailový protokol používáte? Pokud se jedná o Exchange, je důležité si uvědomit, že obvykle není všech 9,000 XNUMX e-mailů uloženo lokálně.

Amanda
7 měsíci
·
Ahoj,
Tady je Peter.

Mám stejný problém: Chci smazat více než 25000 200+ duplikátů, ale přesune to pouze 300-5 zpráv najednou do určené složky. Používám nejnovější verzi aplikace Outlook s protokolem IMAP. Před prvním pokusem jsem si do stroje stáhl zprávy pomocí mezipaměti staré XNUMX let, napoprvé selhal a následně nyní/pak přepnul Outlook do režimu OFFLINE, abych snížil zatížení sítě a stroje.

Poté jsem načetl všechny shody, vytřídil zprávy s 3+ duplikáty (změnou zaškrtnutí) a poté spustil proces jejich přesunem do jiné složky - znovu.

Výsledek je bohužel stejný: setřídí se asi 200-250 zpráv a stroj se roztočí na max, ale samotný software je zcela zamrzlý.

Opravdu vás žádám o podporu, protože cítím: tento software bude schopen vyřešit tuto hororovou práci.

S pozdravem Peter
7 měsíci
·
Ahoj Peter,

Děkujeme vám za vaši reakci.

Oceňujeme, že jste nás na tento problém upozornili. Otestujeme scénář, který jste popsali, abychom identifikovali případné problémy a pracujeme na zlepšení výkonu softwaru.

Děkujeme za trpělivost a pochopení.

S pozdravem,
Amanda
7 měsíci
·
milá Amando,
Drahý ExtendOffice,

Rád vám pomohu s vývojem vašeho softwaru a děkuji za vaši zpětnou vazbu.
Mám otázku, kdy se očekává, že bude problém vyřešen: Rád bych software používal, ale moje zkušební verze brzy vyprší a je důležité vyřešit toto velké množství zpráv.

Hezký den!

S pozdravem Peter.
7 měsíci
·
Ahoj Peter,

Děkujeme za ochotu pomoci a za zpětnou vazbu.

Pracujeme na tom, abychom problém co nejdříve vyřešili, a jakmile bude připravena, zašleme vám beta verzi. Mimochodem, používáte nejnovější verzi Kutools pro Outlook?

S pozdravem,
Amanda
7 měsíci
·
milá Amando,
Drahý ExtendOffice,

Děkuji mnohokrát - těším se na testování/používání beta verze.
Snímek obrazovky níže ukazuje, že používám verzi 19.00.200 nástroje, staženou relativně čerstvou na začátku července: https://ibb.co/Nxjyxxf

Petr
7 měsíci
·
Drahý Petře,

Děkuji za informaci a snímek obrazovky. Oceňujeme vaši rychlou odpověď.

Zašleme vám beta verzi, jakmile bude k dispozici. Pokud mezitím narazíte na nějaké další problémy nebo budete mít další zpětnou vazbu, dejte nám prosím vědět.

S pozdravem,
Amanda
7 měsíci
·
milá Amando,
Drahý ExtendOffice,

Snímek obrazovky níže ukazuje, že používám verzi 19.00.200 nástroje, staženou relativně čerstvou na začátku července: https://ibb.co/Nxjyxxf

Petr
Ahoj Peter,

Stáhněte si a otestujte beta verzi: https://download.extendoffice.com/downloads/Kutools-for-Outlook/Beta/OutlookKutoolsSetup.exe

Pokud problém přetrvává, zašlete nám prosím snímky obrazovky s vašimi kroky, abychom vám mohli dále pomoci.

S pozdravem,
Amanda
7 měsíci
·
milá Amando,
Drahý ExtendOffice,

Petr
Ahoj Peter,

Stáhněte si a otestujte beta verzi: https://download.extendoffice.com/downloads/Kutools-for-Outlook/Beta/OutlookKutoolsSetup.exe

Pokud problém přetrvává, zašlete nám prosím snímky obrazovky s vašimi kroky, abychom vám mohli dále pomoci.

S pozdravem,
Amanda

milá Amando,

Velice vám děkuji za upozornění na beta verzi; V neděli (11.08.2024) odpoledne/večer budu mít údržbu, pak můžu spustit test - a určitě vám do pondělí pošlu zpětnou vazbu.

Ještě jednou moc děkuji - i za trpělivost, brzy se ozvu.

S pozdravem Peter
7 měsíci
·
milá Amando,
Drahý ExtendOffice,

Velice vám děkuji za trpělivost – nainstaloval jsem beta verzi, ale bohužel jsem nemohl otestovat dotyčnou funkci „Pokročilé skenování a odstranění duplicitních e-mailů“, protože moje 30denní zkušební verze bohužel vypršela na začátku tohoto měsíce, a tak k němu po upgradu/reinstalaci již nemám přístup.

S pozdravem Peter
7 měsíci
·
Ahoj Peter,

Zařídili jsme pro vás testovací licenci, abyste mohli pokračovat v testování.
Pošlete mi prosím svou emailovou adresu, předem děkuji. :)

S pozdravem,
Amanda
7 měsíci
·
Dobrý den, Amanda,

Moje e-mailová adresa je Farago.Peter.Gyorgy@outlook.com.

S pozdravem Peter
7 měsíci
·
Ahoj Peter,

Právě jsem vám poslal zkušební licenci na váš e-mail. Zkontrolujte prosím svou doručenou poštu a dejte mi vědět, pokud potřebujete další pomoc.

S pozdravem,
Amanda
6 měsíci
·
Drahý ExtendOffice,
milá Amando,

Shrnuji své zkušenosti s výše uvedenou beta verzí.

+ Moc děkujeme za vylepšení softwaru pomocí beta verze - nyní, naposledy, software napočítal 21000+ duplikátů, které naskenoval bez zamrzání, softwarových chyb nebo jiných problémů - zřejmě - způsobem, který jsem popsal dříve (stahování zpráv, povolení režimu "práce offline", čištění, opětovné povolení synchronizace).

Některé technické softwarové problémy, které bych vám rád nahlásil:

+ problém s výkonem - při zobrazení tisíců duplikátů je pohyb seznamu velmi, velmi zadrhávaný při použití kláves se šipkami k pohybu mezi položkami (modul je pravděpodobně založen na grafickém procesoru, takže využití procesoru je v tomto případě vysoké)
+ v některých případech pole data nezobrazuje datum odeslání pošty, ale nějakou jinou vlastnost nebo parametr odesílatele nebo zprávy
+ došlo k případu, kdy byly zprávy s úplně jiným datem brány jako duplikáty (pravděpodobně kvůli jejich obsahu) - zde si samozřejmě vyhrazuji možnost, že jsem před testem špatně nastavil filtry...

Další zpětná vazba, návrhy na zlepšení:

+ Je velmi špatné, že zprávy nelze třídit podle sloupců (např. podle data příchodu), popř
+ Bylo by pro mě velmi důležité mít možnost seřadit počet duplikátů (aktuálně uvedený v závorkách na začátku řádku) v samostatném sloupci (prohlédl jsem si zprávy s 3+ duplikáty v závorce a vybral položky, které se mají zachovat)
+ Moje poslední zpětná vazba by byla, že mi obzvlášť vadí, že vyhledávací okno je vždy před všemi okny a že jej nelze dočasně zavřít do zásobníku - jde to někde v nastavení změnit?

Doufám, že jsem vám mohl dostatečně podrobně pomoci s testováním beta verze softwaru a že jej můžete dále testovat s výše uvedeným.
Pokud existuje novější verze s výše uvedenými změnami, dejte mi prosím vědět, rád budu v testování pokračovat (na serveru zbývá 55000+ duplikátů...)

S pozdravem Peter
6 měsíci
·
Ahoj Peter,

Děkujeme za vaši podrobnou zpětnou vazbu. Zapracujeme na vašich návrhech a optimalizujeme software. Jakmile budeme mít připravenou aktualizovanou verzi, zašleme vám instalační balíček k dalšímu testování.

S pozdravem,
Amanda
6 měsíci
·
Ahoj Peter,

Děkujeme za vaši podrobnou zpětnou vazbu. Zapracujeme na vašich návrhech a optimalizujeme software. Jakmile budeme mít připravenou aktualizovanou verzi, zašleme vám instalační balíček k dalšímu testování.

S pozdravem,
Amanda

milá Amando,

Těším se na testování nové verze softwaru – přispějeme k tomu, aby byla ještě lepší.
S úctou čekám na vaši zpětnou vazbu!

S pozdravem Peter
  • Stránka:
  • 1
Na tento příspěvek zatím nebyly učiněny žádné odpovědi.