Drahý ExtendOffice,
milá Amando,
Shrnuji své zkušenosti s výše uvedenou beta verzí.
+ Moc děkujeme za vylepšení softwaru pomocí beta verze - nyní, naposledy, software napočítal 21000+ duplikátů, které naskenoval bez zamrzání, softwarových chyb nebo jiných problémů - zřejmě - způsobem, který jsem popsal dříve (stahování zpráv, povolení režimu "práce offline", čištění, opětovné povolení synchronizace).
Některé technické softwarové problémy, které bych vám rád nahlásil:
+ problém s výkonem - při zobrazení tisíců duplikátů je pohyb seznamu velmi, velmi zadrhávaný při použití kláves se šipkami k pohybu mezi položkami (modul je pravděpodobně založen na grafickém procesoru, takže využití procesoru je v tomto případě vysoké)
+ v některých případech pole data nezobrazuje datum odeslání pošty, ale nějakou jinou vlastnost nebo parametr odesílatele nebo zprávy
+ došlo k případu, kdy byly zprávy s úplně jiným datem brány jako duplikáty (pravděpodobně kvůli jejich obsahu) - zde si samozřejmě vyhrazuji možnost, že jsem před testem špatně nastavil filtry...
Další zpětná vazba, návrhy na zlepšení:
+ Je velmi špatné, že zprávy nelze třídit podle sloupců (např. podle data příchodu), popř
+ Bylo by pro mě velmi důležité mít možnost seřadit počet duplikátů (aktuálně uvedený v závorkách na začátku řádku) v samostatném sloupci (prohlédl jsem si zprávy s 3+ duplikáty v závorce a vybral položky, které se mají zachovat)
+ Moje poslední zpětná vazba by byla, že mi obzvlášť vadí, že vyhledávací okno je vždy před všemi okny a že jej nelze dočasně zavřít do zásobníku - jde to někde v nastavení změnit?
Doufám, že jsem vám mohl dostatečně podrobně pomoci s testováním beta verze softwaru a že jej můžete dále testovat s výše uvedeným.
Pokud existuje novější verze s výše uvedenými změnami, dejte mi prosím vědět, rád budu v testování pokračovat (na serveru zbývá 55000+ duplikátů...)
S pozdravem Peter