Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uložit změny schůzky, ale neposílat aktualizace v Outlooku?

Například jste již vytvořili schůzku a odeslali ji účastníkům v Outlooku. Nyní chcete na schůzce provést nějaké změny, ale neposílat aktualizace žádným účastníkům schůzky, žádné nápady? Tento článek představí tři metody řešení tohoto problému.


Uložte změny schůzky, ale neposílejte aktualizace pomocí funkce Uložit

Ve skutečnosti můžete snadno uložit změny schůzky bez odesílání aktualizací pomocí Uložit funkce v Outlooku.

1. Poklepáním otevřete schůzku a proveďte potřebné změny.

2, Klepněte na tlačítko Uložit tlačítko  a zavřít tlačítko  postupně na panelu nástrojů Rychlý přístup. Viz snímek obrazovky:

Nyní se změny na schůzce uloží, ale nebudou odeslány žádným účastníkům schůzky.

Poznámka: Tato metoda funguje dobře, když změníte pouze poznámku ke schůzce. Pokud potřebujete změnit informace v záhlaví schůzky, například čas schůzky, místo atd., Tato metoda nemůže fungovat.

Rychle vyhledávejte a mazejte duplicitní e-maily v Outlooku

S programem Kutools pro aplikaci Outlook Duplicitní e-maily Tuto funkci můžete rychle najít a odstranit z více poštovních složek nebo vyhledat a odstranit všechny duplikáty z vybraných pomocí dvou kliknutí v aplikaci Outlook.


ad odstranit duplicitní e-maily kto 9.50

Ukládejte změny schůzek, ale neposílejte aktualizace pomocí Work offline

Třetí metoda vás provede změnou zadané schůzky při práci v režimu offline, takže aktualizace schůzky nelze odeslat vůbec.

1. Klepnutím zvýrazněte ikonu Pracujte offline Tlačítko na Odeslat / přijmout kartu odpojit internet.

V režimu offline uvidíte   na stavovém řádku. Viz snímek obrazovky:

2. Poklepejte na schůzku, proveďte požadované změny a klepněte na ikonu Odeslat aktualizaci .

3. Přejít na Poštovní zásilka pohled, otevřete K odeslání složku a poté odstraňte poštu s aktualizací schůzky. Viz snímek obrazovky:

4, Klepněte na tlačítko Pracujte offline Tlačítko na Odeslat / přijmout znovu zapněte režim online.

Nyní jsou změny schůzky uloženy, ale e-mail s aktualizací schůzky se neodesílá.


Související články


Nejlepší nástroje pro produktivitu v kanceláři

Kutools pro aplikaci Outlook - Více než 100 výkonných funkcí, které doplní váš Outlook

???? Automatizace e-mailu: Mimo kancelář (k dispozici pro POP a IMAP)  /  Naplánujte odesílání e-mailů  /  Automatická kopie/skrytá kopie podle pravidel při odesílání e-mailu  /  Automatické přeposílání (pokročilá pravidla)   /  Automatické přidání pozdravu   /  Automaticky rozdělte e-maily pro více příjemců na jednotlivé zprávy ...

📨 Email management: Snadné vyvolání e-mailů  /  Blokujte podvodné e-maily podle předmětů a dalších  /  Odstranit duplicitní e-maily  /  pokročilé vyhledávání  /  Konsolidovat složky ...

📁 Přílohy ProDávkové uložení  /  Dávkové odpojení  /  Dávková komprese  /  Automaticky uložit   /  Automatické odpojení  /  Automatické komprimování ...

???? Rozhraní Magic: 😊 Více pěkných a skvělých emotikonů   /  Zvyšte produktivitu své aplikace Outlook pomocí zobrazení s kartami  /  Minimalizujte aplikaci Outlook namísto zavírání ...

???? Zázraky na jedno kliknutí: Odpovědět všem s příchozími přílohami  /   E-maily proti phishingu  /  🕘Zobrazit časové pásmo odesílatele ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Kontakty a kalendář: Dávkové přidání kontaktů z vybraných e-mailů  /  Rozdělit skupinu kontaktů na jednotlivé skupiny  /  Odeberte připomenutí narozenin ...

Přes 100 Vlastnosti Očekávejte svůj průzkum! Kliknutím sem zobrazíte další informace.

Více       Stažení zdarma      Nákup
 

 

Comments (13)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
I found a work around which is a bit dull but it works for me. Change your send option so it first goes in the folder outgoing and then delete them so they dont get sent. But there is no other option and it has worked for me so far.
This comment was minimized by the moderator on the site
I wanted to add someone to a Meeting request that was already sent out. I forwarded the request to the additional attendee and then noticed it said "Send Update". Do I need to "send update"? How do I avoid having everyone see the meeting invite again?
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi there,

After clicking on Send Update, there should be a Send Update to Attendees dialog box, from where you can choose Send updates only to added or deleted attendees optionn.

However, since the options can vary in different Outlook versions, you can create a test meeting, and try to click the Send Update to make sure there is the Send updates only to added or deleted attendees option.

Amanda
This comment was minimized by the moderator on the site
Thank you for taking the time to share this! Very useful!
This comment was minimized by the moderator on the site
How do you do that on a MAC?
This comment was minimized by the moderator on the site
This "Save meeting changes but don’t send updates with Save feature" does not work. When you hit the save button, you get a pop-up that say, "Save changes and send update" or "Don't save changes." For years there's been an option to "Save changes, but don't send update." In early April, 2018, that option disappeared. What happened to this option? How can I use this important feature?"
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Malora,
Have you disconnected your Outlook from server and working offline? You should click Send / Received > Work Offline before save meeting changes.
This comment was minimized by the moderator on the site
I'm having the same problem. I just want to update the notes and save the notes. The updated notes are for me and not the attendees. I'm not getting that option which is very annoying. Any suggestions?
This comment was minimized by the moderator on the site
I have found that the "save but don't send" option is only available if the meeting has never been sent to any recipients, as if it were a draft. Once it has been sent out, the save but don't send option is no longer available.
This comment was minimized by the moderator on the site
In either scenario, if an update email is not sent, will the attendee's calendar still be updated with any new information or attachments added to the meeting?
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Linda,
If you do not send updates to meeting attendees, their calendars won't be updated.
This comment was minimized by the moderator on the site
Will they be able to see the edits if you do not send the update
This comment was minimized by the moderator on the site
In case you have done this process, is there a way to revert back to the original?
There are no comments posted here yet
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations