Přejít k hlavnímu obsahu

Jak přejmenovat profil v Outlooku?

Potřebujete změnit své profilové jméno pro Microsoft Outlook? Pro některé uživatele aplikace Outlook může být obtížné přejmenovat jejich profily. Ve skutečnosti můžeme zvládnout přejmenování profilů složitou metodou: zkopírováním profilu a jeho novým názvem a odstraněním původního profilu. V tomto článku vám ukážeme postup v aplikaci Microsoft Outlook krok za krokem.

Karta Office – Povolte úpravy a procházení na kartách v Microsoft Office, díky čemuž bude práce hračkou
Kutools pro Outlook – Vylepšete Outlook se 100+ pokročilými funkcemi pro vynikající efektivitu
Vylepšete svůj Outlook 2021–2010 nebo Outlook 365 pomocí těchto pokročilých funkcí. Užijte si komplexní 60denní bezplatnou zkušební verzi a vylepšete svůj e-mailový zážitek!

Chcete-li přejmenovat své profilové jméno pro Microsoft Outlook, postupujte takto:

Krok 1: Otevřete ovládací panel:

  1. Ve Windows 7 klikněte na Home tlačítko v levém dolním rohu Taskbar > Ovládací podokno.
  2. Ve Windows 8 přejeďte prstem od pravého okraje obrazovky a klikněte na ikonu Nastavení a klepněte na tlačítko řídicí panel. Viz snímek obrazovky:

   

Krok 2: Nyní se dostanete do ovládacího panelu: 

  1. Nejprve změňte režim zobrazení kliknutím na text vedle Zobrazit podlea vyberte položku Malé ikony or velké ikony z rozevíracího seznamu;
  2. Poté klikněte na tlačítko Poštovní zásilka ikona. Viz snímek obrazovky:

Krok 3: V nadcházejícím dialogovém okně Nastavení pošty klikněte na ikonu Zobrazit profily .

Krok 4: Nyní se dostanete do dialogového okna Pošta a kliknutím zvýrazněte název profilu, který přejmenujete, a poté klikněte na Zkopírujte .

 

Krok 5: V rozbalovacím dialogovém okně Kopírovat profil zadejte nový název do pole Název nového profilu a klepněte na tlačítko OK .

Krok 6: Tento krok je volitelný. Nyní se vrátíte do dialogového okna Pošta, zaškrtněte možnost Vždy použít tento profil, a potom klikněte na pole pod ním a vyberte nový název profilu z rozevíracího seznamu. Viz snímek obrazovky:

Krok 7: Poté kliknutím zvýrazněte původní název profilu a poté klikněte na Odstranit .

Krok 8: Poté se zobrazí varovné dialogové okno. A prosím klikněte na OK v něm.

Krok 9: Klepněte na tlačítko OK v dialogovém okně Pošta a opusťte ovládací panel.

Dosud jste svůj název profilu pro Microsoft Outlook již přejmenovali.


Nejlepší nástroje pro produktivitu v kanceláři

Kutools pro aplikaci Outlook - Více než 100 výkonných funkcí, které doplní váš Outlook

???? Automatizace e-mailu: Mimo kancelář (k dispozici pro POP a IMAP)  /  Naplánujte odesílání e-mailů  /  Automatická kopie/skrytá kopie podle pravidel při odesílání e-mailu  /  Automatické přeposílání (pokročilá pravidla)   /  Automatické přidání pozdravu   /  Automaticky rozdělte e-maily pro více příjemců na jednotlivé zprávy ...

📨 Email management: Snadné vyvolání e-mailů  /  Blokujte podvodné e-maily podle předmětů a dalších  /  Odstranit duplicitní e-maily  /  pokročilé vyhledávání  /  Konsolidovat složky ...

📁 Přílohy ProDávkové uložení  /  Dávkové odpojení  /  Dávková komprese  /  Automaticky uložit   /  Automatické odpojení  /  Automatické komprimování ...

???? Rozhraní Magic: 😊 Více pěkných a skvělých emotikonů   /  Zvyšte produktivitu své aplikace Outlook pomocí zobrazení s kartami  /  Minimalizujte aplikaci Outlook namísto zavírání ...

???? Zázraky na jedno kliknutí: Odpovědět všem s příchozími přílohami  /   E-maily proti phishingu  /  🕘Zobrazit časové pásmo odesílatele ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Kontakty a kalendář: Dávkové přidání kontaktů z vybraných e-mailů  /  Rozdělit skupinu kontaktů na jednotlivé skupiny  /  Odeberte připomenutí narozenin ...

Přes 100 Vlastnosti Očekávejte svůj průzkum! Kliknutím sem zobrazíte další informace.

Více       Stažení zdarma      Nákup
 

 

Comments (2)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
Dieses Verfahren benennt nicht wirklich den aktuellen Profilnamen um. Es erstellt ein neues und kopiert lediglich den Mailkonto-Namen. Das bedeutet, es werden NICHT die vorhandenen lokalen Daten weiter verwendet, sondern alle Daten neu vom Server geholt. Alles was nur ausschliesslich lokal im alten Profil enthalten war, geht dabei VERLOREN!
This comment was minimized by the moderator on the site
Any emails you have left on the server get downloaded again. I wonder if there's a way around that.
There are no comments posted here yet
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations