Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zakázat trvalé mazání potvrzení v Outlooku?

Ve výchozím nastavení, když odstraníme e-mailovou zprávu trvale stisknutím tlačítka směna + Vymazat současně vyskočí potvrzení trvalého smazání zobrazené jako následující snímek obrazovky. Někteří uživatelé aplikace Outlook si mohou myslet, že je to naštvané, a chtějí deaktivovat výstražné dialogové okno. V tomto článku představím způsoby, jak snadno deaktivovat trvalé mazání potvrzení v Outlooku.

Zakažte trvalé mazání potvrzení v Outlooku 2010 a 2013

Zakažte trvalé mazání potvrzení v aplikaci Outlook 2007

Karta Office – Povolte úpravy a procházení na kartách v Microsoft Office, díky čemuž bude práce hračkou
Kutools pro Outlook – Vylepšete Outlook se 100+ pokročilými funkcemi pro vynikající efektivitu
Vylepšete svůj Outlook 2021–2010 nebo Outlook 365 pomocí těchto pokročilých funkcí. Užijte si komplexní 60denní bezplatnou zkušební verzi a vylepšete svůj e-mailový zážitek!

šipka modrá pravá bublinaZakažte trvalé mazání potvrzení v Outlooku 2010 a 2013

Pokud používáte Microsoft Outlook 2010 a 2013, můžete tímto způsobem rychle deaktivovat trvalé mazání potvrzení.

Krok 1: Klepněte na tlačítko Soubor > možnosti.

Krok 2: V dialogovém okně Možnosti aplikace Outlook klikněte na pokročilý v levém pruhu přejděte na Ostatní sekce a zrušte zaškrtnutí možnosti Před trvalým odstraněním položek si vyžádejte potvrzení. Viz snímek obrazovky níže:

Krok 3: Klepněte na tlačítko OK zavřete toto dialogové okno.

Od této chvíle se při trvalém odstranění libovolné položky z Microsoft Outlook 2010 a 2013 neobjeví dialogové okno s potvrzením trvalého odstranění.


šipka modrá pravá bublinaZakažte trvalé mazání potvrzení v aplikaci Outlook 2007

V aplikaci Outlook 2007 můžete zakázat trvalé mazání potvrzení pomocí následujících kroků:

Krok 1: Klepněte na tlačítko Tools > možnosti.

Krok 2: V dialogovém okně Možnosti klikněte na Pokročilé možnosti Tlačítko na Ostatní Karta.

Krok 3: V nadcházejícím dialogovém okně Pokročilé možnosti zrušte zaškrtnutí možnosti Varovat před trvalým odstraněním položek.

Krok 4: Klikněte na obě možnosti OK tlačítka zavřete dvě dialogová okna.


šipka modrá pravá bublinaSouvisející článek

Jak zakázat trvalé odstranění zvuku v aplikaci Outlook?


Nejlepší nástroje pro produktivitu v kanceláři

Kutools pro aplikaci Outlook - Více než 100 výkonných funkcí, které doplní váš Outlook

???? Automatizace e-mailu: Mimo kancelář (k dispozici pro POP a IMAP)  /  Naplánujte odesílání e-mailů  /  Automatická kopie/skrytá kopie podle pravidel při odesílání e-mailu  /  Automatické přeposílání (pokročilá pravidla)   /  Automatické přidání pozdravu   /  Automaticky rozdělte e-maily pro více příjemců na jednotlivé zprávy ...

📨 Email management: Snadné vyvolání e-mailů  /  Blokujte podvodné e-maily podle předmětů a dalších  /  Odstranit duplicitní e-maily  /  pokročilé vyhledávání  /  Konsolidovat složky ...

📁 Přílohy ProDávkové uložení  /  Dávkové odpojení  /  Dávková komprese  /  Automaticky uložit   /  Automatické odpojení  /  Automatické komprimování ...

???? Rozhraní Magic: 😊 Více pěkných a skvělých emotikonů   /  Zvyšte produktivitu své aplikace Outlook pomocí zobrazení s kartami  /  Minimalizujte aplikaci Outlook namísto zavírání ...

???? Zázraky na jedno kliknutí: Odpovědět všem s příchozími přílohami  /   E-maily proti phishingu  /  🕘Zobrazit časové pásmo odesílatele ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Kontakty a kalendář: Dávkové přidání kontaktů z vybraných e-mailů  /  Rozdělit skupinu kontaktů na jednotlivé skupiny  /  Odeberte připomenutí narozenin ...

Přes 100 Vlastnosti Očekávejte svůj průzkum! Kliknutím sem zobrazíte další informace.

Více       Stažení zdarma      Nákup
 

 

Comments (4)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
don't have those options. Not an answer that works.
This comment was minimized by the moderator on the site
Thank you. I've always wanted to eliminate the permanently delete an item confirmation, but never knew how to change it. Great tip.
This comment was minimized by the moderator on the site
Can you please tell me how to turn this off. I've found several topics on how to turn off dialog boxes when deleting items in folders but not the folder itself. For example when I want to delete a folder I get a message like "Move "folderxxxx" to your Deleted Items folder. Once I move it and delete it I get asked again. Can you please tell me how to turns these off! Thanks, John
This comment was minimized by the moderator on the site
Suppressing the confirmation prompt works fine for Shift-Delete, but in Outlook 2013 there is a Permanently Delete command that can be set as a Quick Step, and - so far as I can see - the confirmation prompt suppression check box has no effect on it. Clicking the Quick Step "Permanently Delete" still comes up with a confirmation prompt, while no such prompt comes when using Shift-Delete. Any suggestions as to how to get rid of the prompt altogether?
There are no comments posted here yet
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations